Satsa på årets hårtrender under studentmössan

Att ta studenten är en högtid väl värd att fira och med alla nära och kära närvarande kommer det tas mycket bilder som förevigar denna stund. Det kan därför vara extra kul att klä upp sig och skapa en snygg frisyr som passar perfekt under den klassiska studentmössan. Vi tipsar om de hetaste trenderna för håret!

En studentmössa är ett måste och detta kan vara bra att ha i bakhuvudet när du ska bestämma vilken frisyr som är den rätta för dig på din student. Några trender som började redan förra året och som fortfarande håller i sig när det kommer till klipp är den klassiska pagen med något kortare hår som får vara lite sådär ofixat och charmigt. Denna frisyr är lätt att få till och du behöver inte oroa dig för att den inte ska hålla hela dagen då den bara kan få vara som den är. Att färga håret i en cool färg såsom rosa eller turkos också otroligt populärt för håråret 2021.

hårsvansHåruppsättningar som passar under mössan

”Den låga hästsvansen, enkelt borstad och fäst i nacken med en liten svart snodd, tar guldmedaljen som säsongens absolut enklaste frisyr.” Damernas Värld.

En låg hästsvans är snyggt och elegant och passar extra bra under en mössa då uppsättningen inte är i vägen utan kan sticka ut snyggt i nacken. Även flätor har fått ett rejält uppsving på senaste tid. Varför inte göra en liten tunn fläta som en snygg håraccessoar eller fläta upp hela håret i en lång fläta så är du redo att fira din student på bästa möjliga vis!