Så förvandlar du ditt badrum till ett lyxigt spa

Det är få saker som slår ett eget hemmaspa. Att ha ett eget massagebadkar, bastu och en skön viloplats är fantastiskt lyxigt. Om du ändå ska renovera badrummet kan du lägga några extra kronor på att få ditt eget lyxiga spa.

Är det dags att renovera badrummet? Det är många som drömmer om att ha ett spa hemma. Om det är din dröm också är det rätt tidpunkt att göra drömmen verklig. Idag finns det faktiskt ett stort utbud av spaets lyxigheter till badrum för hemmabruk. Om du inte har hunnit spara ihop hela summan till ditt nya spa eller det blir dyrare än du planerat kan du låna pengar om det kniper. Du kan snabbt och enkelt låna upp till 30 000 kronor och det tar bara några minuter att göra en ansökan. Samma dag som lånet beviljas har du pengarna på ditt konto. Det kostar alltid att låna pengar och därför ska du låna så lite som möjligt och alltid planera för återbetalningen. Ta reda på vilken ränta lånet har och vad det kommer att kosta dig att ta ett lån. Sedan bör du lägga in återbetalningen i din budget. Du kan också ta ett lån om du vet att du kommer att få in pengar den närmaste månaden.

Massagebadkar och en bastu är nästintill ett måste

För att få en riktig spa-känsla i ditt nya badrum är ett massagebadkar och en duschpanel ett bra val. Det ger en lyxig känsla och upplevelse. Massagebadkaret är hela stommen i ditt spa. Det finns olika modeller och storlekar. Välj ett som passar bra in i badrummet.

Att ha en bastu är nästan ett krav om du vill ha ett riktigt spa. De moderna basturum som finns på marknaden tar faktiskt minimalt med plats. De allra minsta har plats för två personer. För att verkligen kunna njuta av ditt spa behövs det en skön viloplats. Fåtöljer i rotting är perfekta och en klassiker. Det funkar även med trä om du sköter om möblerna ordentligt. En bänk där du kan förvara handdukar, produkter i fina flaskor och kanske något doftljus är snyggt och bekvämt. Om du har ett litet badrum och en källare kan du göra ett spa i källaren istället om det är mer plats där.

Inredningsdetaljer som fixar spakänsla

När du har alla större saker på plats kan du förstärka spa-känslan med olika detaljer. Atmosfären och inredningsdetaljer har stor betydelse för helheten. Växter kan lyfta ett rum och badrummet är inget undantag. Hitta en snygg vas där du kan sätta blommor eller hitta en fin krukväxt.

Tända ljuslyktor med fladdrande ljus är det ultimata för att få till en riktigt bra känsla. Du kan sprida ut ljuslyktor runt om i badrummet. Stora fina badlakan, helst i vitt ger också en härlig känsla. Förvara dem i fina korgar eller på öppna hyllplan. Att köpa olika produkter i snygga förpackningar är att slå två flugor i en smäll, de är inte bara produkter du behöver i ditt spa, utan även snygga inredningsdetaljer.

Inredningsdetaljer som ger lyxig spa-känsla:

  • Ljuslyktor och doftljus
  • Vita stora badlakan
  • Gröna växter eller blommor
  • Vackra förpackningar