Fixa på en perfekt spa weekend i Stockholm

Unna dig en spa weekend på hotell i Stockholm med tjejgänget. Boka ett centralt beläget spahotell för att få ut de mesta av vistelsen. Se även till att boka spabehandlingar i god tid innan för att vara säker på att ni får den perfekta spaupplevelsen. Förutom spa kan ni strosa runt i staden, äta gott på restaurang och fika på mysiga kaféer.

Att åka iväg med bästa vännen eller tjejgänget på en spa weekend till Stockholm är ett utmärkt sätt att umgås och koppla av. Huvudstaden erbjuder ett brett utbud av nöjen och det bästa är att kombinera dessa med lyxiga och avslappnande spabehandlingar. Här kan du läsa mer om hur du bäst fixar den perfekta spa-helgen i Stockholm för dig och vännerna.

Bo på ett bra spa hotell

Att unna sig en beauty-helg med vännerna är som balsam för själen. Under minisemestern kan ni passa på att umgås med varandra, se Stockholm, äta gott och koppla av. Att checka in på ett härligt spa hotell i Stockholm är det bästa sättet att maximera vistelsen. Elite Hotels erbjuder allt som behövs för ett avkopplande besök i huvudstaden. Ni bor i fina hotellrum och har tillgång till hotellets eleganta Vana Spa. Här kan ni njuta av en komplett spaupplevelse med hydromassage, ång- och torrbastu, pool, jacuzzi, gym och härliga behandlingar.

En stor fördel med Elite Hotels är att deras hotell alltid är centralt belägna. Elite Palace Hotell ligger mitt i trendiga Vasastan. Härifrån har ni gångavstånd till mysiga fik, bra kommunikationer och god mat. I Vasastan finns tre Michelin-restauranger; Agrikultur, Sushi Sho och Etoile. Det är ett utmärkt utgångsläge för att upptäcka staden. Stockholm har 114 mil cykelvägar så ni kan även hyra cyklar för att ta er runt. Det är även enkelt att ta sig till och från Vasastan från Stockholms centralstation. Bussar, tunnelbana och pendeltåg gör att Vasastan bara är någon hållplats iväg från City. Med andra ord kan ni koppla av i mysiga Vasastan samtidigt som ni har stadens nöjesliv runt hörnet.

Boka lyxiga behandlingar i förväg

Att hänga med tjejkompisarna på spa är både avkopplade och kul. Oavsett om ni väljer att spendera hela dagen på spa eller som en förberedelse inför partykvällen så bör ni boka spabehandlingar i förväg. Någon eller några av dessa populära spabehandlingar är ett måste för spahelgen:

  • Ansiktsbehandling
  • Massage
  • Manikyr & Pedikyr

En bra ansiktsbehandling är både avkopplande och lämnar huden fräsch. Välj mellan en djuprengörande behandling eller behandling som ger trendig glow och fräschör. En massage är både avslappnande och kan lösa upp muskelspänningar och stress. Det går att välja massage för specifika kroppsdelar, exempelvis nackmassage eller fotmassage. Om du vill få maximal avkoppling bokar du en helkroppsmassage. Manikyr och pedikyr är perfekt om ni ska gå ut senare på kvällen och vill känna er extra piffiga. Att gå på spa är en populär aktivitet, framför allt på helgen, och därför är det viktigt att boka i god tid innan för att försäkra er om att ni kan få precis de behandlingar som ni vill ha.