Känn dig fräsch med fina händer

Vissa behandlingar behöver inte utföras på salong, utan det går lika bra att fixa själv hemma. Lyxa till det med en spa-kväll hemma och känn dig vardagsfräsch med fixade naglar och välvårdade händer.

Det är lyxigt att gå till salong och få fräscha händer och naglar, men det kan kosta en förmögenhet om du ska göra detta regelbundet. Det går att fixa hemma på egen hand och det behöver inte alls vara svårt. 

Skydda och återfukta

All hud behöver återfuktas och vårdas, speciellt händer eftersom de utsätts för slitage varje dag. Om du arbetar hårt med händerna rekommenderas att använda handskar, även när du diskar eftersom diskmedel torkar ur och drar ut alla naturliga fetter. 

När du ska smörja händerna, se till att först tvätta dem i en handtvål som är fuktbevarande och sedan använda produkter som återfuktar och vårdar. Smörj gärna in i några minuter för att tillföra massage och rörelse. Det ökar ämnesomsättningen håller huden ung. 

Nagelvård

Nymålade naglar och välvårdade nagelband får händerna att se extra fräscha ut. Börja med att fila ner naglarna till önskad längd och vårda nagelbanden med mandelolja. Ta sedan ta bort de extra torra och partierna med en nagelbandskniv och smörj nagelbanden ytterligare en gång med olja. Måla sedan naglarna i önskad färg och voilá! Nya fräscha naglar utan att betalat hundralappar.