Jan 302011
 

Var tidigare idag inne på Hannahs gröna beautyblogg, Naturligt Snygg! Upptäckte att Hanna har en utmaning som pågår under en vecka. Hanna ska nästintill enbart ska använda sig av olika test/provprodukter som hon har samlat på sig under åren.

Så här skriver Hanna om sin utmaning
Man kan ju tro av den här bilden att jag är en manisk samlare av tester, men det är jag inte. De har bara ackumulerats under åren och jag är väldigt dålig på att just testa dem. Men nu ska det bli ändring på det! Jag vet att många läsare vill ha tips på bra produkter, och trots att jag har testat en del så finns det OÄNDLIGA mängder kvar. Så nu kör jag en hel vecka med bara olika tester. Jag redovisar varje dags tester och ska försöka variera mig när det gäller varumärken.”

Jag hoppar också på denna utmaning! Det är endast 4 produkter jag ej kommer att byta ut under kommande vecka och det är Clinique Repairwear Laser Focus, eftersom att jag kör en 12-veckors lång test av denna produkt! Har dessutom inga prover på tandkräm, tvål och deodorant, dessa undantas också från testandet, ifall jag nu under veckan som kommer inte hittar några kostnadsfria prover på dessa produkter.

Hoppas verkligen att jag har allt annat jag behöver under en normal vecka.

Hänger du också på? Länkar alla som kör en vecka med enbart tester här i inlägget!

(Uppdaterat 2011-01-31: Mina tester kommer alltid att skrivas ut dygnet efter jag använt produkterna. Jobbar skift och jag hinner inte alltid skriva inlägg på kvällen, eller tidig morgonen.)

  3 Responses to “Utmaning! En vecka med enbart tester”

  1. Kul idé! :)

    • ja, jag gillade Hannas idé och jag har fått så mycket prover när vi handlade i USA, de sista tre gångerna jag var där. Fick även en del prover i paketen när jag handlade på Kicks.se och Eleven.se

      Det är bara några få som jag har bett om att få… tänkte att nu har jag min chans att ta och testa en del av dem under kommande vecka.

  2. Vilken himla bra idé! Jag brukar använda upp mina prover när jag reser, men jag reser inte tillräckligt mycket så jag hinner aldrig använda alla. Just det, tänkte också fråga om du hade skickat mina vinster, nageloljan och Fresh-stiftet för de har inte kommit, bara så de inte kommit bort i posten. :-)

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)