Apr 172011
 

Min test av: Gently Exfoliating Body Scrub ”Pear Tree Corner” från Kiehl’s

Kiehl’s Gently Exfoliating Body Scrub kommer i en praktisk tub med ett fliplock, vilket är lämpligt i duschen så att man inte tappar locket. Det är lätt att klämma ut en lagom mängd av produkten. Tuben är fylld med en vit fast kräm med små skrubbkorn, som under skrubbningen på våt hy löddrar upp något. Produkten har en doft av päron, och doftar nästan som en piggelinglass. :)

Den här kroppspeelingen kan man verkligen kalla för mild, visst är det riv i den, men jag känner verkligen inte av något obehagligt riv, ändå så gör den sitt jobb kanonbra! Kroppspeelingen innehåller Aloe Vera som hjälper till att göra huden mjuk och smidig, den innehåller även Kamomill som har en lugnande verkan på hyn. Produkten är dryg, tuben på 200 ml, kommer att räcka länge.

Huden känns ren, fräsch och len efter att jag har klappat mig torr. Känner egentligen inget omedelbart behov av att smörja in kroppen efter användandet, men gör det ändå :)

Masserar lätt in peelingen på min nyduschade kropp ungefär en gång i veckan, och masserar lätt runt den i riktning mot hjärtat, för att få maximal boost till blodcirkulationen.

Det är lätt att skölja av Kiehl’s Gently Exfoliating Body Scrub, utan att det efterlämnas några skrubbkorn.

(Jag tror att jag skulle uppskatta doften Lavendel mer än denna pärondoft, så nästa gång blir det ett inköp av Kiehl’s Gently Exfoliating Body Scrub med doften Lavendel.)

Betyg: 4+ av 5 möjliga
Typ av kroppspeeling: Mekanisk skrubbeffekt
Volym: 200 ml
Pris: 275 kr kostar den på NK.

  6 Responses to “Testat: Kiehl’s Gently Exfoliating Body Scrub”

  1. Gillar verkligen Kiehls, denna har jag inte testat ännu

  2. SV: Javisst, så förberedd dig på e del planering i bloggen =) Speciellt makeup och hår kommer nog få en del plats framöver =)

  3. Har aldrig testat nått från Kiels. (Tror) det är ett för dyrt märke för mig att testa. Det här låter ju bra dock

    • Har inte testat så många olika kroppspeelingar, men denna var verkligen en av de bästa jag har testat. Jag fick denna för ett bra pris i USA :)

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)