Testat: Clinique 7 Day Scrub Cream


Min test av: 7 Day Scrub Cream från Clinique

Clinique 7 Day Scrub Cream kommer i en praktisk tub med skruvlock, det är lätt att klämma ut en lagom mängd av produkten. Tuben är fylld med en vit fast kräm med små… små skrubbkorn. Produkten är parfymfri, men har ändå en ytterst svag doft av något som jag inte riktigt vet vad det är.

Jag masserar lätt och försiktigt in Clinique 7 Day Scrub Cream på väl rengjord hy i hela ansiktet, förutom i området runt ögonen. Jag upplever denna ansiktspeeling som något rivig, men dock på ett positivt och effektivt sätt. Trots den lite riviga känslan känns den ändock mild.

Det är lätt att skölja av 7 Day Scrub Cream från ansiktet, utan att det efterlämnas några skrubbkorn.

Vad jag vill jag då ha ut av en exfolierande ansiktscrub:
Den ska rengöra på djupet, ta bort döda hudceller och stimulera blodcirkulationen, utan att torka ut eller skada huden, och efterlämna en mjuk och len känsla. Vilket denna produkt gjorde!

En bonus är att
produkten även fungerar effektivt som läpp-peeling. Mina torra och delvis ”fjälliga” läppar kändes efter andra behandlingen betydligt lenare. Jag återfuktade så klart omedelbart efter peelingen mina läppar.

Betyg: 5 av 5 möjliga
Typ av ansiktspeeling: Mekanisk skrubbeffekt
Volym: 100 ml
Ca pris: 250 kr

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 tankar om “Testat: Clinique 7 Day Scrub Cream