Apr 132011
 

Min test av: 7 Day Scrub Cream från Clinique

Clinique 7 Day Scrub Cream kommer i en praktisk tub med skruvlock, det är lätt att klämma ut en lagom mängd av produkten. Tuben är fylld med en vit fast kräm med små… små skrubbkorn. Produkten är parfymfri, men har ändå en ytterst svag doft av något som jag inte riktigt vet vad det är.

Jag masserar lätt och försiktigt in Clinique 7 Day Scrub Cream på väl rengjord hy i hela ansiktet, förutom i området runt ögonen. Jag upplever denna ansiktspeeling som något rivig, men dock på ett positivt och effektivt sätt. Trots den lite riviga känslan känns den ändock mild.

Det är lätt att skölja av 7 Day Scrub Cream från ansiktet, utan att det efterlämnas några skrubbkorn.

Vad jag vill jag då ha ut av en exfolierande ansiktscrub:
Den ska rengöra på djupet, ta bort döda hudceller och stimulera blodcirkulationen, utan att torka ut eller skada huden, och efterlämna en mjuk och len känsla. Vilket denna produkt gjorde!

En bonus är att
produkten även fungerar effektivt som läpp-peeling. Mina torra och delvis ”fjälliga” läppar kändes efter andra behandlingen betydligt lenare. Jag återfuktade så klart omedelbart efter peelingen mina läppar.

Betyg: 5 av 5 möjliga
Typ av ansiktspeeling: Mekanisk skrubbeffekt
Volym: 100 ml
Ca pris: 250 kr

  9 Responses to “Testat: Clinique 7 Day Scrub Cream”

 1. Svar: Mina ben är helt ok idag ändå trots att jag gick över 2 mil igår, haha :) Lite rädd att jag ska få mer träningsvärk imorgon men men ;)

 2. Tycker du? :) Kände att jag skrev lite väl mycket tillslut och att det kanske blev rörigt ;) haha!

  Har du testat den själv?

  • Gillar när recensioner är utförliga, och inte superkorta och innehållsfattiga. :) Då slipper läsaren få en massa frågetecken efter att ha läst om en produkt.

 3. Va? Vad i h-vete.. måste kolla upp detta för då är de ju konstig marknadsförning dom kör med :@

  • Hmmm det tyckte jag också. Tror att det var när jag skulle läsa igenom deras villkor/avtal, som jag upptäckte det. Var sugen på att bli en i gänget ;) tills jag läste det.

 4. Det var ett tag sedan jag kikade in här och du har ny design, snyggt!

 5. Vad kul att du också gillar denna!

 6. Jag köpte den för ett bra tag sen och då var det ett lock man ”knäpper” igen vilket jag tycker är smidigare än att skruva upp det, men bra är den! :)

  • Ja, den är bra :)

   Den jag testade var från ett gåvopaket jag fick när jag köpte annat från Clinique, det kan hända att 100 ml är annorlunda i locket, än den på 30 ml. Måste kolla upp det :) Tack för att du nämnde det!

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)