Sep 102011
 

När jag fick syn på de nya lacken från Snowcrystal’s höst- och vinterkollektion föll jag som en sten för lacken Classy Burgundy, Royal Blue och Metallic Pewter. Har nagellacket Classy Burgundy och Royal Blue här hemma så jag kommer att visa upp dem på bloggen tidigast i nästa vecka. Vilket vill du kolla in först?

Snowcrystal 471 Black Leather, 472 Racing Red, 473 White Satin och 474 Classy Burgundy

Snowcrystal 475 Metallic Pewter, 476 Royal Blue, 477 Vintage Rose och 478 Caramel Brown

Har ingen information om när de nya höst- och vinterlacken släpps ut i butik, men gissar på att det sker någon gång i slutet av September eller i början av Oktober.

Nagellacken kostar 69 kr för 7 ml, och kommer att kunna köpas bland annat hos Åhléns, StyleStore, Eleven, Snowcrystal m.fl. När jag bar lacket Classy Burgundy nere på ICA, så undrade kassörskan vilket lack jag använde, hon gillade det starkt!

  9 Responses to “Snowcrystal Fall/Winter 2011”

  1. Vintage Rose! Fast vill helst se alla NU!

  2. Royal Blue ser riktigt fint ut =) det vill jag gärna se först

  3. Oh… vill se alla, men Metallic Pewter först;P

  4. Vintage rose ser väldigt fin ut! :)

  5. Men du det här märket har jag inte sett förr :O Jag är i Sverige under jul så hoppas Kicks i Gävle har det här märket :) Ser ju himla trevliga ut!

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)