Policy & Copyright

 

TotalBeauty.se startades 1 maj, år 2010, av Carina. TotalBeauty är en av de få skönhetsbloggar på svenska delen av nätet som drivs av en kvinna med åldern 40-plus, och från och med juli 2011 kommer även 16-åriga Stephanie att blogga här lite då och då om t.ex. skönhet.

Om Tester/Recensioner som förekommer på bloggen
Vi skriver oftast om produkter som vi t.ex. köpt för egna pengar, fått i julklapp, present, födelsedagspresent, fått genom att byta produkter eller vinster i tävlingar. Det förekommer dock även ibland att vi recenserar produktprover, oavsett hur vi fått tillgång till produkterna kan ni lita på att våra recensioner är ärliga.

PR
Om du representerar ett företag eller en PR-byrå och vill skicka produktprover till oss eller inbjuda oss till ett pressevent, kan du kontakta oss på beautynews [at] live [dot] se

PRESSETISKA REGLER
Vi följer de svenska pressetiska reglerna, men mer anpassat för bloggvärlden då! Kanske dags för någon att ta fram etiska riktlinjer för bloggare.

Vi tar ej betalt för att skriva om produkter, vare sig i pengar eller produkter. Produktprover tas emot utan att vi lovar att skriva om produkten/produkterna, och om vi väljer att skriva om produkten/produkterna så är det våra personliga åsikter och erfarenheter av produkten/produkterna som framförs.

Vår utgångspunkt när vi skriver om produkten/produkterna vi har testat är baserat på våra egna förutsättningar när det gäller t.ex. i vilken form vår hy är i för stunden. Vad vi tycker och känner om en produkt/produkterna kan absolut inte påverkas av någon utomstående.

DISCLAIMER
Vi reserverar oss för att inlägg på bloggen kan innehålla felaktig information, detta rättas dock till så fort vi får vetskap om eventuella felaktigheter.

COPYRIGHT
Allt material såsom texter och bilder som finns på TotalBeauty.se eller fångats upp i diverse sökmotorer och länklistor skyddas av upphovsrättslagen. Du har ej vår tillåtelse att kopiera, sälja, publicera eller återge våra texter eller bilder, utan att ha fått Carinas tillåtelse. Har du några frågor om detta kontakta oss via vårt kontaktformulär, eller fråga i ett av våra blogginlägg.

Ansvarig utgivare av TotalBeauty.se är Carina Möller

Uppdaterat 2011-07-03 med anledning av att vi nu är två som kommer att skriva på TotalBeauty.se

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)