Sep 062011
 

Säger inte så mycket om OPI the Muppets kollektionssläpp inför julen 2011, eftersom att jag knappt vet något om denna kollektionen, men lite busiga bilder på 6 utav Mupparna och alla de 12 lacken kan jag allt bjuda på ;)


Fresh Frog of Bel Air, Rainbow Connection, Warm and Fozzie, Designer…de Better!


Gone Gonzo!, Divine Swine, Wocka Wocka, Pepe´s Purple Passion


Gettin´ Miss Piggy With It, Excuse Moi!, Meep-Meep-Meep, Animal-istic

Ser 5 lack som lockar lite extra, tror nog att den kommande filmen med Mupparna lockar mig ännu mer än själva lacken… minns att jag satt och kollade på Mupparna om och om igen när jag var liten, de var superpopulära då.

Filmen har premiär i Sverige den 10 Februari 2012, men i USA slås det på stort redan den 23 November då dörrarna slås upp för den första officiella visningen av The Muppets. Det mest logiska vore att nagellacken släpps ut på marknaden någon vecka innan detta, någon som vet exakt släppdatum för lacken?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  10 Responses to “OPI The Muppets – Julen 2011”

  1. Jag ser definitivt ett par lack jag ska testa! :-)

  2. Rainbow Connection ser underbar ut, riktigt fest lack! Divine Swine ser också bra ut. Ska bli intressant att se hur de ser ut på naglarna :)

  3. Sv: Eller hur, grymt fina :)

    Haha söta lack :)

  4. Jag vill verkligen ha HELA kollektionen. Den ser helt underbar ut. Stackars min plånbok!

  5. Strunt i infon, dessa bilder var både kul och snygga :)

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>