Jan 152012
 

Om några dagar kommer IsaDoras vårkollektion Pearls of Passion att börja dyka upp ute i butikerna, så jag känner att det är hög tid att börja visa upp nyheterna för er. Vi börjar med IsaDoras helt nya eyeliner-pennor Twist-Up Metallic Eye Pen.

Twist-Up Metallic Eye Pen kommer i tre glittrande nyanser, och på namnet hör du även att pennorna drar åt det metalliska hållet. Alla tre eyeliners är mjuka och krämiga i konsistensen, och gled lätt över huden.

IsaDora Twist-Up Metallic Eye Pen 44 Golden Khaki, 46 Silver Sky och 48 Icy Lilacs

IsaDora Twist-Up Metallic Eye Pen kommer med en pennvässare! Den sitter fast längst ner i botten på pennan, och kan tas loss. I botten närmast pennan kan du även vrida på plastpluppen för att få fram mer utav eyelinern.

IsaDora Twist-Up Metallic Eye Pen Icy Lilacs, Silver Sky och Golden Khaki går även att applicera som en metallisk krämögonskugga över en större yta. Här ovan ser du dem applicerad utan primer

Här nedan ser du dem applicerad över Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.
Det känns något trögare att applicera eyelinern över denna primer

IsaDora berättade även att det är lätt att tona ut skuggorna, och visst är det lätt, men blir resultatet så snyggt? Jag ska i och för sig ej döma ut den möjligheten helt, innan jag själv har testat dem över mina ögonlock. Här ser du dem när jag har tonat ut dem en hel del, så att du kan se glittret bättre. Ville visa glittret för när jag swatchade dem på armen, upptäckte jag att glittret gärna faller från sin plats, ska bli intressant att se hur de gör sig över mina ögonlock.

Som sagt var i nästa vecka börjar IsaDoras vårkollektion Pearls of Passion att dyka upp ute i butikerna, och priset för IsaDora Twist-Up Metallic Eye Pen kommer att landa på 99 kr styck. Som vanligt är produkterna oparfymerade och kliniskt testade.

Vad känner du så här spontant inför IsaDoras nyhet Twist-Up Metallic Eye Pen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  14 Responses to “Nyhet! Swatchar IsaDora Twist-Up Metallic Eye Pen”

 1. Weho, vill testa!

 2. Jag kan inte hjälpa det, men jag är lite svag för sånna där färger. Jag tror det är den lilla flickan som fortfarande lever kvar inom mig…

 3. Färgerna är fina men jag vet inte alls när jag skulle använda ljusa eyelinerpennor…

  • Ja, de är fina! Hade själv önskat lite mer mörkare nyanser :)

   Förstår dock IsaDoras val av nyanser, i och med att det handlar om en vårkollektion, och delar av vårkollektionen går i bland annat pastell.

 4. Fina pennor men jag skulle nog inte köpa dem i just de färgerna. Hade den kommit en svart eller mörkt blå/grön/turkos/lila så hade det varit mer intressant.

  • Jag är nästan helt säker på att det kommer att dyka upp någon utav de nyanserna du nämnde någon gång i framtiden. Tänkte på det när jag såg nyansernas nummer, det kommer nog några fler nyanser med nummer 45, 47 och 49… men det är bara en gissning :)

 5. Är fn en sucker för lila nyanser eftersom jag fått för mig att de tar fram det gröna i mina brun/grön-melerade ögon, och hade bara denna lila varit liite mörkare hade jag slagit till direkt, men å andra sidan så kanske den är jättefin lite senare i vår då man fått en klädsam solbränna. (Eller en ”solkysst” look då, eftersom ”bränna” klingar så negativt). Nåja, tänker titta närmare på dessa när de dyker upp nästa vecka, så får vi se om jag faller för dem..:)

  • Hade faktiskt tänkt att skriva så, alltså nämna solbränna ;)

   Nyanserna är fina som dom är, men som sagt var det skulle vara kul att se några mörkare nyanser också :) men de kommer nog lite längre fram i IsaDoras sortiment.

 6. Silver sky ska inköpas :) den är såååå fin :)

 7. Blev så nyfiken på dessa efter att ha läst inlägget så köpte den lila och guld idag på kicks. Verkligen superfina att använda på nedre fransraden! :) Påminner om samma stil som många koreanska popstjänor gillar att göra sin makeup med. Längtar nu till våren så man kan använda dessa mer.

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>