Mar 062012
 

Det känns kul att se att det kommer mer och mer skönhetsprodukter inom budget-segmentet. För er som har missat det kan jag berätta att den 15 Mars ger sig även Gina Tricot på att lansera en helt ny serie med skönhetsprodukter, Gina Tricot Beauty.

Skönhetsserien kommer att innehålla allt ifrån ögonskugga, läppstift, nagellack, till sminkborstar, penslar och bodylotion. Till en början släpps ca 40 produkter ut i butik, men under våren 2012 kommer sortimentet att successivt att utökas till ett fullt makeup-sortiment. Det kan vara bra att veta att det sägs att inga utav produkterna är djurtestade och allt är parabenfritt.

Här ser ni lite utav de produkterna som landar i butik den 15 Mars!

Nail Polish 63 Sunny och 47 Lilac Me (39 kr), Sofie Eye Shadow Sky Blue, Baby Pink (39 kr) och Jennie Blush Peachy (49 kr)

Lovia Lipgloss Sweet Kiss (49 kr), Issa Lipgloss Peachblush (29 kr), Karin Lipstick LipsLikeSugar och Read My Lips (59 kr)

Priserna ligger på 19–69 kr och produkterna kommer att finns till försäljning i 73 utvalda butiker i samtliga fem länder och på www.ginatricot.com med start torsdag 15 mars. Redan nu kan du dock kila in och shoppa Gina Tricot Beauty nagellack!

Vad tycker du om att det lanseras ännu en skönhetserie inom budget-segmentet?
Jag hoppas Gina Tricot Beauty håller en bra kvalité så att dottern kan kila ner och shoppa lite godsaker för en billig penning :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  20 Responses to “Nyhet! Gina Tricot Beauty”

 1. Ska verkligen bli kul att testa deras skönhetsprodukter.
  Jag har hittat en hel del godbitar i H&M’s skönhetsprodukter men riktigt bra och billiga läppstift efterfrågar jag ännu – så vi ska se om Gina kan leverera det..! =)

  • Jag kan också tänka mig att kila ner till Gina Tricot den 15, för att känna lite på några utav nagellacken och så klart lite av sminket.

   Då får vi hålla tummarna för att de kan leverera det du önskar :)

 2. Påminner inte namnen om MUS produkter? Just att dom har valt ”mänskliga tilltalsnamn”? Annars ser dom bra ut! =)

  • Har ärligt talat aldrig märkt av att MUS skulle ha ”Mänskliga tilltalsnamn” på sina produkter, så jag kilade in och kollade på deras webbsida :) Hittade inga förens jag kom in under länkarna för nagellack. Hihi har aldrig testat deras lack, så det hade jag fullständigt missat :)

 3. Mm, man måste ju testa nåt av det här. Jag tror jag kommer att plocka på mig ett läppstift till att börja med. Bra med parabenenerna och djuren tycker jag. Ska du testa nåt?

  • Tänkte kila ner och känna på produkterna när de kommer ut i butik :) Är just nu mest nyfiken på ögonskuggor, läppglansen och läppstiften. Om de har en förlängande mascara så lär jag testa den med någon gång i framtiden :)

 4. Spännande!

 5. Jättebra idé tycker jag. Har ju en tonårsdotter som är lika beautynördig som jag, så då passar det perfekt med ännu en serie med budgetgrejer så att hon kan få experimentera fritt. (Det är inte alltid så kul att upptäcka att mina dyra märkesprodukter plötsligt tagit slut…)
  Mera sånt här! :D

 6. Spännande :)

 7. Tycker det är jättekul! :D

 8. Har inte hört talas om detta innan så det var en rolig nyhet! Ska absolut spana in det, bara jag hittar en butik som säljer det.

 9. Jag har två av deras nagellack redan, de är ganska bra! :) Är mest nyfiken på deras ögonskuggor och läppglans än så länge. Ska bli spännande att klämma på i butik!

  • Jag ser också fram emot att testa dem när de kommer ut i butik :)

   Hoppas mycket på att dottern ska fastna för något utav de budgetmärken som nu har kommit ut i butik, eller är på väg ut… bättre för plånboken :)

   • Hehe ja det kan jag förstå, när jag var i den åldern sminkade jag mig knappt! Men då var det HM som gällde, tycker fortfarande att de har en del bra saker i sitt sortiment :)

    Hoppas på MIYO också, så länge någon i Stockholm köper upp det!

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>