Mar 312011
 

Här kommer ännu ett nagellack från Snowcrystal vårkollektion 2011. På naglarna ser ni lacket Snowcrystal Ice Green #456, som är ett isgrönt nagellack med mikroskimmer.

Det här lacket från Snowcrystal var lättare att applicera, trots att formulan känns lite tjock. Jag applicerade två lager av lacket, men tror till och med att det endast hade räckt med ett lager av lacket ifall man är van vid små nagellackspenslar. Fick några streck i lacket som jag ville försöka få bort, därav det andra lagret av lacket.

På bilderna kan ni se lite av mikroskimret :) Översta bilden visar den mest korrekta färgen!

Bilderna är tagna i olika naturliga ljus.

Lite fakta vad jag använde när jag applicerade lacket:

Baslack – Sally Hansen nailgrowth miracle
Nagellack – Snowcrystal Ice Green nr 456 så klart!
Topplack – Seche Vite Dry Fast Top Coat

Äger inte ett enda liknande lack, så det är kul att ha detta lack i min lilla samling :).

  11 Responses to “Nagellack Ice Green – Snowcrystal”

  1. Det var jättefint!

  2. Tack tack! Eftersom jag pluggar till webbredaktör ingår det att man ska kunna en hel del om webbdesign, så man kan säga att detta är lite som en övning för mig också! Nästa år ska vi skapa en webbplats till andra företag så jag hoppas jag kan en hel del mer tills dess!

  3. Åh detta gillar jag :D

  4. SV: Jaså? Ja då får du nog testa igen. Hoppas inte jag har fått det enda vettiga lacket som Nivea någonsin gjort nu, så du blir besviken igen =)

  5. oh vad fin =)

    • Ja, fast jag har lite blandade känslor inför det här lacket. Tror att det blir mycket finare på mina naglar när jag är solbränd :)

  6. sv; Det tycker jag allt att du ska göra!

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)