Nagellack Carry On från Essie


På mina naglar just nu ligger ett av Essie’s nya höstlack, Carry On. Nagellacket är lättlackat och har en fin djup mörk färg, nyansen påminner mycket om färgen på aubergine och mullbär. Krämlacket är lättlackat och har en fin glans, dock tog lacket lite längre tid på sig att torka än vad jag är van vid när det gäller Essie’s nagellack.

När jag först så bilderna på Carry On ute på nätet, så trodde jag att det skulle vara mer likt Chanellacket Vamp, men jag misstog mig helt, de är inte alls lika. Vad tycker du om lacket?


Essie 760 Carry One

Som baslack använde jag Essie Ridge Filling Base Coat och när bilden togs så hade jag inget topplack på naglarna, men just nu ligger det skyddande topplacket ”No Chips Ahead” över Carry On.

Lacket ingår i Essie 2011 höstkollektion Carry On. Lacket kostade 129 kr för 15 ml hos Kicks.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 tankar om “Nagellack Carry On från Essie