Lush Bubblegum Lip Scrub


Ifall man inte känner för att skapa en egen läppskrubb hemma så är Lush Bubblegum Lip Scrub ett bra alternativ.

Lush Bubblegum Lip Scrub kommer i en liten söt glasburk på 25g och sockerskrubben doftar ljuvligt. Den gör sitt jobb bra, det är bara att få upp lite rosa sockerskrubb på fingret och försiktigt massera den över läpparna, den behöver inte ens sköljas av med vatten ifall man inte känner för det, utan man kan helt enkelt slicka bort peelingen om man så känner för det, för mig veterligen finns det bara ätbara ingredienser i denna läppskrubb.

Lush Bubblegum Lip Scrub peelar mina torra läppar effektivt och tar bort alla mina torra flikar väldigt effektivt, är riktigt nöjd med hur mina läppar känns efter att ha använt denna läppskrubb.

Upptäckte dock en gång att en lätt svidande känsla kan uppstå när jag har skrubbat bort torrhetsflikar från läpparna med sockerkornen, men det är tyvärr inget som går att undvika eftersom att man faktiskt lämnar en liten yta öppen på läpparna, vilket inte syns men känns. Därför är det extra viktigt att man direkt efter peelingen applicerar ett lugnande och effektivt läppbalsam över läpparna, om man nu känner att läppskrubbens jojobaolja inte vårdar och mjukar upp tillräckligt.

Det enda jag kan känna är negativt med denna produkt är att den kommer i en liten glasburk, vilket gör att jag måste använda mig av en liten spatel eller en liten hudvårdssked för att ta upp produkten.

Ingredienser:
Castor Sugar, Organic Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Flavour, Aurora Pink (Polyester-3, D&C Red No. 28, D&C Red No. 21)

Betyg: 4+ av 5
Typ av peeling: Läppskrubb i fast form som även kan användas av veganer
Volym: 25 g
Pris: 89 kr (Min är köpt i USA för ca $10)
Inköpsställen: Lush online och på stan

(Tyvärr torkade innehållet i min burk, på grund av att tullen i USA ej satte tillbaka locket ordentligt)

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 tankar om “Lush Bubblegum Lip Scrub