Jan 182011
 

Just nu testas Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector, som jag vann i Cliniques adventskalender 2010 på Twitter! Började testa serumet lördagen den 15 januari.

Serumet ska användas efter min vanliga rengöringsrutin. Sedan applicerar jag 3 droppar av Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector 2 gånger dagligen i 12 veckor i hela mitt ansikte med undantag på den tunna huden under ögonen och på ögonlocken. Slutligen applicerar jag min vanliga dag- och nattkräm, beroende på tid på dygnet så klart ;).

Clinique lanserade Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector i Sverige år 2010, någon gång i Oktober eller November.

Just detta anti-aging serum är speciellt utvecklat för att arbeta dag och natt för att reducera synligheten av linjer och rynkor samt reparera och förebygga UV-skador.

Ifall jag följer rekommendationen att använda 3 droppar Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector 2 gånger dagligen i 12 veckor, sägs denna hudvårdsbehandling ge en reduktion av linjer och rynkor som motsvarar 63 % av en laserbehandling.

Är verkligen nyfiken på vad detta ålderförebyggande serum kan göra för min hy! Resultatet av min test av Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector dyker upp på bloggen om ca 14 veckor! Har även tagit fotografier på mitt ansikte för att se ifall det skett några förändringar på min hy, fina linjer och rynkor.

Här kan du läsa min Recension av Clinique Repairwear Laser Focus!

Mina förutsättningar:
Är född 1967. Har både fina linjer, fina rynkor och ett par djupare rynkor. Min hy är återigen lite torr, på grund av att jag har låtit huden vila ett tag ifrån det mesta inom hudvård inför detta test.

Bildkälla: Clinique

  One Response to “Just nu testas! Clinique Repairwear Laser Focus”

  1. Svar: Var därför jag köpte det, för att det var så otroligt udda :D haha!

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)