Maj 122012
 

IsaDora Trend Nails vår sommar 2012

Nu i vår och sommar satsar IsaDora på trenden med knalliga naglar! IsaDora Trend Nails består som vanligt av 12 nagellack, och jag känner att kollektionen innehåller nagellack som passar bra till nästan alla tillfällen.

Gillar du att klä dig klassiskt och samtidigt ha en nyans på naglarna som passar till det, så kommer du att hitta något i nagellackskollektionen! Gillar du att sticka ut lite extra så hittar du också något som lär fånga allas blickar. Själv så har jag allt hittat några guldkorn i årets första Trend Nails kollektion, vilka de är får du se här på bloggen framöver.

IsaDora Trend Nails vår sommar 2012
IsaDora Wonder Nail 192 Power Pink, 712 Ocean Drive, 713 South Beach och 715 Pink Lemonade

IsaDora Trend Nails vår sommar 2012
IsaDora Wonder Nail IsaDora 729 Marzipan, 732 Papagayo Blue, 734 Bird of Paradise och 735 Hot Hibiscus

IsaDora Trend Nails spring summer 2012
IsaDora Wonder Nail 736 Bananas!, 737 Aloha, 738 Blue Lagoon och 739 Surfers Paradise

Alla nagellacken kostar som vanligt 69 kr styck, och säljs bland annat hos Kicks och Åhléns.

Ser du några nagellack som lockar dig?

  22 Responses to “IsaDora Trend Nails vår/sommar 2012”

 1. Har ”South Beach” som jag gillar, och ”Marzipan” som jag gav till dottern eftersom min hudton clashar med den gröna nyansen på ett alldeles bedrövligt vis. Typiskt, den som är så fin i flaskan..:/

 2. Papagayo Blue är grymt fin!
  Kan tipsa om att H&M just nu har Isadora lack till 39.50. Även denna kollektionen!

  • Toppen! Tusen tack för att du nämnde det :)

   Nu måste jag bara bryta mitt köpstopp… måste bara ta mig råd till att köpa ett enda lack… och det blir så klart Pink Lemonade :) fast jag skulle allt vilja ha fler lack… men de får vänta ett tag till…

 3. Marzipan och Papagaya Blue är riktigt fina, fast Bananas skulle jag vilja ha bara för namnet skull :)

 4. underbara färger :D

 5. pink lemonade har jag redan införskaffat. annars är nog ocean drive & south beach mina sommarfavoriter :)

 6. Hej
  Ramlade in på din blogg av en slump men var tvungen att stanna och skriva en sak: Du är jätte fin och din blogg äger!

  Hoppas du har en bra dag
  Kram

 7. Har du slutat blogga? :S

 8. vad tyst det har varit här:(
  mina favoriter är de blåa längst ner! Blir nog även en koll på det gula och ngt orange :)

 9. Åh, jag vill ha alla. Alla, alla, alla!! :)

 10. Carina! Vad händer? 1,5 vecka? Kom tillbaka!

 11. Mår du bra? Har det hänt nåt?
  Saknar dig i alla fall.
  Kram!

 12. Jag saknar dig också…

 13. Många fina fäger som lockade måste jag säga.=)

 14. Marzipan är min favorit, den är så snygg!!
  köpte en liknande färg från kicks enga nagellack men det SÖG!
  blev bara typ randigt….Isadora är sååå mycket bättre! :)

 15. Ja, vart tog du vägen? Blir lite orolig… Men du kanske är i USA?

 16. Korallrosa och turkos är mina sommar favoriter! Budget lack klarar faktiskt sommaren bättre än dom dyra =)

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)