Aug 302011
 

Nu i Augusti släpptes ett nytt läppbalsam exklusivt hos Kicks, ett läppbalsam som är 100% naturligt och 97.6% ekologiskt. Kom på att de söta plåtburkarna kan återanvändas, de passar utmärkt till att förvara t.ex. säkerhetsnålar i.

Läppbalsamen heter Fruit Gorilla & Friends Organic Lip Balm och kommer i 6 olika dofter:
Sex On The Peach, Banana Said Knock You, Rasberry Night Fever, Orange Kiss, Appli Ever After och slutligen Coco Safari. Coco Safari är den du ser på bild här nere, vill du se hur de andra läppbalsamen ser ut kila in på Kicks.

Fruit Gorilla & Friends Organic Lip Balm Coco Safari

Fruit Gorilla & Friends Organic Lip Balm tillverkas av ett svenskt företag som testade sitt läppbalsams formula i tre år innan de blev nöjda, de ville ta fram ett läppbalsam som inte var för mjukt, kladdigt, matt, blankt eller för torrt. Jag känner personligen att de har lyckats med det.

Läppbalsamet känns till en början hårt, men när jag drar fingret lite lätt med cirkelrörelser på läppbalsamet så värms det upp och fingret fångar då upp en lagom mängd av läppbalsamet, som sedan är lätt att applicera på läpparna. Ibland känns läppbalsamet grynigt precis när jag har applicerat det, men genom att föra läpparna fram och tillbaka mot varandra så smälts det gryniga och läpparna känns släta igen.

Läppbalsamet sitter sedan på plats ett bra tag, till och med efter att jag har druckit något sitter läppbalsamet kvar. Så klart behövs det påfyllning på läpparna lite då och då under dagen, men vilket läppbalsam behöver inte det.

Något jag känner är extra kul är att för var tusende läpprodukt som produceras adopterar Fruit Gorilla & Friends en föräldralös bergsgorilla, detta sker genom ett samarbete med The Dian Fossey Gorilla Fund. Kicks hade redan innan sin pressfrukost hunnit köpa in 8000 läppbalsam, så de har då bidragit till att 8 föräldralösa bergsgorillor har fått ett hem.

Kommer definitivt att köpa på mig ännu en Fruit Gorilla & Friends Organic Lip Balm för 69 kr, innan jag ens vet ifall läppbalsamen är bra för mina läppar, enbart för att Fruit Gorilla & Friends då kommer ett steg närmare att adoptera ännu en föräldralös bergsgorilla. Har du testat Fruit Gorilla & Friends Organic Lip Balm?

  8 Responses to “Fruit Gorilla & Friends Organic Lip Balm”

  1. Jag har inget själv men jag älskar den som luktar banan! Kanske ska man passa på att köpa sig ett ex. Burken i sig är ju bara to die for!

  2. Oj, vilken fin gest med gorillorna. Nu kommer jag oxå vilja köpa en bara därför. De enda läppbalsamen jag fastnat för tidigare är rosebud och carmex, men kommer nog köpa denna inom en snar framtid då.

  3. jag älskar läppbalsam och har hur många som helst. denna är verkligen en favorit! coco safari är min favorit doft!

  4. Sex on the peach är min favorit (har iof bara ett, men efter ett snabbt snifftest så kom jag fram till det!) och jag ÄLSKAR den! Jag tycker till och med om att den är något grynig till en början eftersom läpparna får sig en liten, liten peeling. Fångar upp lite på ovansidan av nageln eftersom jag har så långa naglar så blir det den varianten, lägger på underläppen och sen gnuggar in. Blir definitivt fler köp av denna!

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)