Jan 302011
 

Är helt säker på att även årets nya doft Taj Sunset från Escada blir en succé. Är också helt säker på att min dotter kommer att försöka tjata till sig en flaska med Taj Sunset. Tror att hon har fått alla de senaste dofterna i födelsedagspresent. Vi får väl se vad som dyker upp på födelsedagen.

De som har hunnit dofta på Taj Sunset säger att den doftar som en tropisk solsemester. För mig är en tropisk solsemester bland annat dofter av hav, kokos, mango och citrus. I årets limiterade parfym från Escada finns alla dessa dofter med, förutom doften av hav.

Doftnoter: Alphonso Mango, Blood Orange, Watery Blossom, Sweet Primrose, Raspberry, Coconut Cream, Musk, Sandalwood.

Doften Taj Sunset kommer enligt Escadas webbsida för doftserien att säljas som följande: EDT 30ml, 50ml och 100ml. Shower Gel 150ml och slutligen Body Lotion som är på 150ml.

Escada Taj Sunset säljs redan i USA och kommer dyka upp i Sverige någon gång i Februari.

Vad brukar du tycka om Escadas sommardofter?

Bildkälla: Escada

  7 Responses to “Årets sommardoft från Escada – Taj Sunset”

  1. Escadas dofter brukar vara urfräscha, tyvärr var det länge sen jag provade någon nu. Ska kolla på flygplatsen i München om de har några där tror jag.

  2. Brukar gilla deras sommardofter och har två st. Blev lite sugen att lukta på denna =) låter ju underbar!!

  3. Jag brukar älska deras sommardofter så detta ser jag framemot! :)

  4. Jag tycker att deras dofter alltid är söta och fruktiga. Känns som att dom inte förnyar sig, liksom. Har inte doftat på vare sig denna eller den förra, så jag ska kanske inte säga för mycket. Kanske luktar dom helt olika och jätteunderbart?
    För ett par år sedan gillade jag dom i alla fall, men jag föredrar friska, fräscha dofter.

  5. gillar Escadas sommardofter, lite av en samlare :)

  6. Har köpt Escadas sommardofter de senaste åren och det blir absolut ett köp i år igen. /E

  7. Fick den idag för jag blir 14 år ;) väldigt bra :P

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)