Apr 052011
 

Måste bara tipsa er om Clinique 7 Day Scrub Cream!

För ett tag sedan shoppade jag en del fina hud- och skönhetsprodukter från Clinique, och i ett av paketen följde denna ansiktspeeling med. Det var dock ”bara” en liten tub på 30 ml.

Clinique säger att 7 Day Scrub är en effektiv lite mildare typ av ansiktspeeling speciellt framtagen för alla hudtyper. 7 Day Scrub sägs effektivt ta bort döda hudceller, rengöra porerna och sägs även ge fin lyster. Peelingens korn ska vara så milda och fina så att de ej river för hårt i ansiktet. Även fast kornen är så små och fina så ska de så klart ej användas på ”aktiva” finnar.

Kan vara bra att veta att Clinique tipsade mig om att denna även kan användas som läpp-peeling.

Clinique säger även att 7 Day Scrub Cream är så mild att den kan användas dagligen.

(Rek.pris: 250 kr för 100 ml)

En recension av Clinique 7 Day Scrub Cream kommer på TotalBeauty, nu i april.

Har du testat denna ansiktspeeling?

  13 Responses to “Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse Off Formula”

 1. Har inte testat den men det låter intressant :) Gud vad fint det är här inne, underbart fint!

  • Tack! :)

   Hoppas bara att allt ser okej ut, för alla besökare. Jobbar inte längre på en arbetsplats där jag har möjlighet att kolla webbsidan i olika browsers.

   • Men Carina, du kan ju bara ladda ner flera browsers till din hemdator! Fast du kanske syftar på PC/MAC också? Iaf himla snygg design det blev & ser fram emot att se en recension av denna! Jag går aldrig på ansiktsbehandlingar osv, utan köper hellre bra produkter för sådant ändamål :)

    • Nja, det handlar inte bara om olika browsers… vet att jag kan ladda hem dem till datorn, vill dock inte göra det på den här datorn, den är lånad.

     Det handlar även om hur stor/liten bildskärm datorn har ;) Jag har bara en här hemma, och den har en medium stor skärm, även trots att jag ändrar skärmupplösningen kan jag aldrig simulera exakt hur bloggen ser ut på t.ex. en liten mini-pc. Det handlar även om att PC och MAC i de olika browserna, bildupplösning m.m. ser olika ut. Jag vill gärna att de allra flesta ska kunna se min blogg på samma sätt :)

 2. Jag har testat den och jag gillar den. Fast jag vet inte om jag gillar den så mycket att jag kan tänka mig köpa den i fullsize. Den har kommit i sådana ”gratispaket”.
  Använder inte skrubb så ofta, tänkte spana in dom här enzym peelingarna, dom ska ju vara milda?

  • Har ärligt talat aldrig fått möjlighet till att testa en enzym-peeling så jag har inget att jämföra med. Så de ska vara ännu mildare än denna… måste se ifall jag kan få tag i en liten tub med en enzym-peeling då, så jag kan jämföra :)

 3. Nästan inte testat nånting från Clinique…min ekonomi väljer alltid de lite mer billigare produkterna när jag köper nytt :) hehe

  • Hihi skulle egentligen bara köpa en enda sak, men det blev en sak till, för då skulle man få såååå mycket extra grejjer, kunde inte låta bli.

   Fick hela 14 produkter för endast 470 kr, de allra flesta var dock i resestorlek/provstorlek.

 4. har inte testat denna då jag har lite svårt för Clinics produkter för jag tycker de luktar sjukhus ^^

 5. SV: Ja det är lite synd, för jag har inte tålamod att sitta still i en timme efteråt. Nu använde jag inte Seche Vite (tillfälligt slut =() utan Depends Quick Top Lack men det ska inte ta så lång tid ändå!

 6. SV: ELLER HUR??? så jäkla grym!

 7. Denna är en gammal favorit hos mig :)

 8. Den är underbar! Den enda som hjälpt mot mina flagiga torra läppar och huden känns så ren och mjuk :)

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)