Cha Cha Red – KICKS Nailpolish


På naglarna ligger just nu ett av Kicks kommande nagellack, Cha Cha Red från KICKS Nailpolish. Just det här röda lacket har en vacker klassisk röd nyans, som ligger fint över naglarna. Gillar starkt den här röda nyansen!

Cha Cha Red är ett högblankt krämlack med en formula som går åt det lite tjockare hållet utan att vara för tjockt för att få fram en jämn och fin yta över nageln. Lacket flyter ut fint på nageln vid andra lagret, så även ifall det ser lite ojämnt ut till och börja med så fixar lacket till det på egen hand, genom att just flyta ut och lägga sig fint över nageln.


Cha Cha Red – KICKS Nailpolish som det ser ut i solsken


Cha Cha Red – KICKS Nailpolish som det ser ut i delvis solsken, i skugga ser det mörkare ut, och i solsken ljusare
(Har försökt att manipulera fram den äkta röda nyansen, min hy är alltså inte smutsigt flammig på riktigt ;))

Det var lätt att applicera lacket och Kicks rekommenderar att vi applicerar två lager av lacken för att få fram en fin yta, och det stämmer bra i alla fall med det här lacket, med endast två lager av lacket så blir ytan jämn och fin.

Lacket yttorkar ganska snabbt, men jag har märkt av att lacket tar god tid på sig att torka helt och fullt! Har man inte tålamod att vänta, så kan det vara bra att använda ett snabbtorkande topplack över Cha Cha Red.

Hur lackets hållbarhet är kan jag inte uttala mig om, det beror oftast på vad för baslack och topplack man väljer att använda sig av. Själv använde jag mig av baslack Sally Hansen Nailgrowth miracle och som topplack blev det idag Essie no chips ahead, topplacket applicerade jag efter att bilderna på lacket var taget.


Det är lätt att få en bra grepp runt nagellacksborsten och själva borsten är liten, smal och följsam

I normala fall brukar jag inte skriva så här noggrant om ett lack, men eftersom att de här lacken är helt nya på marknaden, eller rättare sagt börjar säljas hos Kicks från vecka 36, så vill jag vara extra noga med att förklara hur lacken upplevs. Tycker du att det är onödigt?

Vill du veta mer om de nya lacken, priser m.m. kila in här!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 tankar om “Cha Cha Red – KICKS Nailpolish