Aug 282011
 

På naglarna ligger just nu ett av Kicks kommande nagellack, Cha Cha Red från KICKS Nailpolish. Just det här röda lacket har en vacker klassisk röd nyans, som ligger fint över naglarna. Gillar starkt den här röda nyansen!

Cha Cha Red är ett högblankt krämlack med en formula som går åt det lite tjockare hållet utan att vara för tjockt för att få fram en jämn och fin yta över nageln. Lacket flyter ut fint på nageln vid andra lagret, så även ifall det ser lite ojämnt ut till och börja med så fixar lacket till det på egen hand, genom att just flyta ut och lägga sig fint över nageln.


Cha Cha Red – KICKS Nailpolish som det ser ut i solsken


Cha Cha Red – KICKS Nailpolish som det ser ut i delvis solsken, i skugga ser det mörkare ut, och i solsken ljusare
(Har försökt att manipulera fram den äkta röda nyansen, min hy är alltså inte smutsigt flammig på riktigt ;))

Det var lätt att applicera lacket och Kicks rekommenderar att vi applicerar två lager av lacken för att få fram en fin yta, och det stämmer bra i alla fall med det här lacket, med endast två lager av lacket så blir ytan jämn och fin.

Lacket yttorkar ganska snabbt, men jag har märkt av att lacket tar god tid på sig att torka helt och fullt! Har man inte tålamod att vänta, så kan det vara bra att använda ett snabbtorkande topplack över Cha Cha Red.

Hur lackets hållbarhet är kan jag inte uttala mig om, det beror oftast på vad för baslack och topplack man väljer att använda sig av. Själv använde jag mig av baslack Sally Hansen Nailgrowth miracle och som topplack blev det idag Essie no chips ahead, topplacket applicerade jag efter att bilderna på lacket var taget.


Det är lätt att få en bra grepp runt nagellacksborsten och själva borsten är liten, smal och följsam

I normala fall brukar jag inte skriva så här noggrant om ett lack, men eftersom att de här lacken är helt nya på marknaden, eller rättare sagt börjar säljas hos Kicks från vecka 36, så vill jag vara extra noga med att förklara hur lacken upplevs. Tycker du att det är onödigt?

Vill du veta mer om de nya lacken, priser m.m. kila in här!

  20 Responses to “Cha Cha Red – KICKS Nailpolish”

 1. Skäms verkligen över att lägga ut en bild, där mina händer ser flammiga och smutsiga ut, ber om ursäkt för det! Lacket är alltså manipulerat i ett bildbehandlingsprogram, och därför ser mina händer så hemska ut ;)

  Kände att det ändå är det nya Kicks lacket som står i fokus just nu!

 2. Jag tycker att det är jättebra att du beskriver lacket så bra! Precis sånt man vill veta när man ska köpa nytt lack!

 3. Jättebra med den extra informationen, för som du säger är det ju helt nytt på marknaden.

  Väldigt fin färg också. Känner att jag längtar lite till vecka 36.

 4. Jag tycker denna slags info är viktig, speciellt när det gäller produkter som inte släppts än! Jag gillar det iallafall! :)

 5. Absolut inte onödigt! Intressant läsning och fint lack :)

 6. Färgen ser underbar ut! Riktigt riktigt rött. Precis den nyansen jag gillar!

  Vad jag tycker om om ELFs sminkpenslar kan säkert komma upp i veckan, men jag gillar dom skarpt! :)

 7. Jag tycker att det är jättebra, då vet man i förväg vad man kan förvänta sig.

  Hur mycket kommer de kosta?

 8. riktigt snygg röd nyans!

 9. Gillar detta utförliga beskrivande. Färgen var lite för tomatröd för mig men vad jag kan läsa om lacken så ska jag nog kolla in de andra nyanserna.

 10. Med höga förväntningar på KICKS lack så köpte jag mej ett häromdagen. Oxygen Forest hette färgen. Ett mörkt militärgrönt. Men ack så besviken jag blev :-( Tyckte INTE om konsistensen och att det täckte jättedåligt! ( Skakade självklart flaskan) Första lagret blev flammigt och näst intill genomskinligt… Målade två gånger och ändå var det inte helt täckt. Ett plus var att det torkade relativt snabbt och att nyansen var precis som förväntat. Kommer nog testa igen fast en annan färg.

  • Men gud va trist, de få lack jag har hunnit testa har du ju kunnat läsa om hur jag uppfattar dem, och de var okej. Det enda jag kände var att lacken yttorkade snabbt, men på djupet tog det lite tid, men det kan ju ha med vilket underlack jag använde.Tur att priset är så bra så att man inte behöver bli ledsen över pengarna.

   Lackade du med två lager av lacket? Jag lackade dem med två lager, och lät första lacket torka innan jag applicerade det andra.

   • Jag har läst dina inlägg så det var därför jag hade så höga förväntningar om lacket :-) Jag lackade två lager med det och lät de torka ordentligt bägge gångerna & hade under/överlack och visst det torkade snabbt. Kanske fick tag på ett måndags x? ;-) Dina bilder på kicks lack ser ju täckande och bra ut.

    • Bara så du vet så skriver jag alltid ärligt om det jag skriver om, skriver hur jag upplever dem. :)

     De tre lacken jag har visat upp var täckande med andra lagret, ett av dem blev flammigt med ett lager. Guldlack är jag inte speciellt förtjust i längre att ha på hela nageln, så det testade jag bara i den manikyren du såg på bild, vet ej hur det lacket beter sig på hela nageln. Skicka gärna mig din adress så skickar jag över ett av lacken, så får vi se ifall ditt lack var ett måndagsexemplar. / Kram

 Leave a Reply

(obligatorisk)

(obligatorisk)